Utomhusarbeten

Ombyggnad / Tillbyggnad

Vi bygger nya anläggningar och renoverar befintliga. Vi arbetar bår med inomhus- och utomhusrenoveringar. Tack vare lång erfarenhet i branschen och vår kunskap, kan du känna dig trygg med vårt arbete.

Mark & anläggning

Vår affärsidé är att sälja anläggnings- och markarbeten av hög kvalité såsom grundläggning av byggnader, rörschakter, enskilda avlopp, markbyggnad, stenläggning och stenarbeten. Vi är diplomerade för anläggning av enskilda avlopp.

Takarbeten

Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material. Vi åtar oss renoveringar av tak så väl som takarbeten vid nybyggnation, inklusive tilläggsisolering av tak.

Murningsarbeten

Vi utför alla typer av murningsarbeten, både mindre murningsprojekt och större. Det finns flera fördelar. Så oberoende om du behöver hjälp med murning av mur, fasad eller skorsten så kan vi hjälpa dig.

Betongarbeten

Allt inom betong – från formsättning till golvgjutning. Vi har stor erfarenhet och duktig personal kring betongarbeten. Anlitar du oss kan du vara lugn för att allt utförs noggrant och professionellt.

Övriga tjänster

Förutom de vanliga nybyggnationerna och renoveringarna kan vi också erbjuda en rad andra tjänster inom byggsektorn. Vi kan hjälpa till med planering och rådgivning inför ett eget projekt.