Inomhusarbeten

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

Köksrenovering

Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

Badrumsrenovering

Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.

Snickerier

Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä.

Elarbeten

Vi utför alla sorters elarbeten i fastigheter och hos dina hyresgäster. Vi utför allt från att byta enstaka vägguttag till elarbeten i samband med stambyten samt uppgradering av armaturer i trappuppgångar för att spara energi och pengar.

Trappor

Vi utför kompletta trapprenoveringar inklusive målning, lackering. Monterar trappkantprofiler av trä och laminat, samt renoverar och monterar alla typer av trappräcken. Vi använder oss av dammfria metoder.