Om Företaget

Tas Bygg är ett byggföretag med lång branscherfarenhet och hög yrkeskompetens. Vi arbetar med allt inom bygg och kan bland annat hjälpa dig med ny-, om- och tillbyggnation av villor och fritidshus, husgrunder, renovering och byggservice.

Vi erbjuder en organisation med personlig och snabb service, allt efter behov och önskemål. Med våra resurser täcker vi ett brett utbud inom bygg, renovering, nybyggnation, ombyggnation samt entreprenader. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.


Med vårt stora kunnande och höga kompetens inom byggverksamhet samt vårt breda kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer är vår målsättning att finna fullständiga och långsiktiga lösningar åt kunden. Kontakta oss Nu så kommer vi ut till Dig helt kostnadsfritt och tittar på den bästa lösningen för Er. Våra kunder är privatpersoner, fastighetsägare samt kommunala förvaltningar. De har valt oss som samarbetspartner på grund av tidigare erfarenhet av oss och våra goda referenser.

Vårt motto är bra arbete och nöjda kunder, till humana priser!

Ansvar

Vi har ett helhetsansvar för våra byggprojekt oavsett om det är mindre renoveringar eller en nybyggnation och totalentreprenad. Vi har givetvis en allriskförsäkring via Trygg Hansa, men det viktigaste är att vi arbetar enligt föreskrivna metoder och regler samt jobbar med stor omtänksamhet.

Arbetsmiljö

Vi är medvetna om vårt ansvar gentemot våra anställda och våra beställare, därför skall vi alltid arbeta systematiskt för att kartlägga risk för olyckor samt vidta nödvändiga åtgärder för att förhindra dem från att uppstå. Vi vill även skapa en så god arbetsmiljö som möjligt för allas trivsel.